top of page

Workshop 

Sieraden maken met verloren was techniek

Het unieke aan deze workshop is dat je helemaal zelf een sieraad maakt wat later in zilver, of voor wie wil in goud, wordt gegoten. De workshop wordt gegeven in twee dagdelen. Kom je met een groepje op een door jullie gekozen datum dan kun je een afspraak hiervoor maken. Neem gerust contact op om dit te bespreken. Het eerste dagdeel ga je een sieraad ontwerpen op papier wat je daarna uit was gaat snijden en vormen. Dit wasmodel gaat naar de gieter die er een mooi afgietsel van maakt. Na twee weken zie ik je weer terug en ga je jouw sieraad afwerken zodat je een mooie shiny ring of hanger mee naar huis kunt nemen. Een sieraad waar je trots op kunt zijn.
Tijdens de workshop krijg je uiteraard uitgebreide uitleg over "de verloren was techniek".

De prijs voor deze 2-delige workshop is € 195,00 inclusief een gieting in zilver (tot 10 gram). Wordt het een zwaarder sieraad betaal je hiervoor wat bij. Wil je je sieraad in goud gegoten hebben, dat kan ook. Prijs hiervoor op aanvraag nadat je het wasmodel hebt gemaakt. De prijs is afhankelijk van het gewicht van de gieting. 
Wat kun je nog meer verwachten: een kopje koffie of thee met wat lekkers, een lekkere lichte maaltijd. Het tweede dagdeel zullen we afsluiten met een lekker glas wijn/fris met wat hapjes erbij.

IMG_0530.jpeg
IMG_3094.jpg
IMG_4515.jpg
IMG_4489.jpg

Aanmelden

Deze workshop kun je in groepsverband doen, minimaal drie maximaal zes personen. Voor deze workshop staan altijd vaste data gepland en vinden plaats op zondagmiddagen.

Je kunt er ook voor kiezen om tijdens openingstijden van de galerie langs te komen. Dit kun je alleen doen of maximaal met twee personen.

Wil je met een eigen groepje komen, ook weer minimaal drie en maximaal zes personen, op een door jullie gekozen datum dan is dat ook mogelijk. Datum altijd in overleg uiteraard.

Met wie of wanneer je ook komt, je vriend, vriendinnen, je moeder, vader of collega's het wordt gegarandeerd een hele leuke en leerzame workshop waarbij gezelligheid centraal staat.


Nadat je de aanmelding hebt ingevuld via onderstaande knop, nemen we contact met je op om de details en beschikbaarheid door te nemen, daarna is je aanmelding definitief. Wil je zeker zijn van een plaatsje wacht dan niet te lang en meld je direct aan. Is er geen plaats meer op de door jou aangegeven datum, niet getreurd er komen meerdere opties!

Ga je binnenkort trouwen en wil je eens wat anders dan de standaard ringen? Kom dan met je lief deze workshop doen en maak je eigen persoonlijke, unieke ringen!
Voor info en een prijsopgaaf kun je me altijd een mail sturen. Ik neem dan graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je verder nog vragen, bel gerust naar het volgende nummer 06 - 28079711 of mail naar info@galerie-jackies.com

Wil je zelf niet deelnemen aan de workshop, geef hem dan cadeau. Origineler krijg je het niet!

bottom of page