IMG_2585.jpg

Workshop sieraad maken

Info en aanmelding workshop sieraad maken met de verloren was techniek

Leuk dat je belangstelling hebt om eventueel deel te nemen aan deze workshop!

Het unieke aan deze workshop is dat je helemaal zelf een sieraad maakt wat later in zilver, of voor wie wil in goud, wordt gegoten. De workshop wordt gegeven in 2 dagdelen. Meestal in de avond. Wil je met een groepje deelnemen op de maandag- of zondagmiddag is dat in overleg ook mogelijk. Het eerste dagdeel ga je een sieraad ontwerpen op papier wat je daarna uit was gaat snijden en vormen. Dit wasmodel gaat naar de gieter die er een mooi afgietsel van maakt. Na twee weken zie ik je weer terug en ga je jouw sieraad afwerken zodat je een mooie shiny ring of hanger mee naar huis kunt nemen. Een sieraad waar je trots op kunt zijn.
Tijdens de workshop krijg je uiteraard uitgebreide uitleg over "de verloren was techniek".

De prijs voor deze 2-delige workshop is € 140,00 inclusief een gieting in zilver, afhankelijk van het gewicht van het wasmodel. Wil je je sieraad in goud gegoten hebben, dat kan ook. Prijs hiervoor op aanvraag nadat je het wasmodel hebt gemaakt. De prijs is afhankelijk van het gewicht van de gieting. Wil je twee modellen laten gieten kan dat ook tegen bijbetaling.
Wat kun je nog meer verwachten: een kopje koffie of thee met wat lekkers, een lekkere lichte maaltijd met een soepje. Het tweede dagdeel zullen we afsluiten met een lekker glas wijn/fris en snackies.

Bij aanmelding van vier personen gaat de workshop sowieso door. Het maximale aantal deelnemers is zes. Er wordt rekening gehouden met de basisregels COVID-19. De workshops kunnen daarom gewoon plaatsvinden.

Je kunt deze workshop natuurlijk alleen doen, maar ook met je vriend, vriendinnen, je moeder, vader of collega's. Met wie je ook komt, het worden gegarandeerd twee hele leuke en leerzame dagen waarbij gezelligheid centraal staat. 

Nadat je deze aanmelding hebt ingevuld via onderstaande knop, nemen we contact met je op om de details en beschikbaarheid door te nemen, daarna is je aanmelding definitief. Wil je zeker zijn van een plaatsje wacht dan niet te lang en meld je direct aan. Is er geen plaats meer op de door jou aangegeven datum, niet getreurd er komen meerdere opties in 2021!

Ga je binnenkort trouwen en wil je eens wat anders dan de standaard ringen? Kom dan met je lief deze workshop doen en maak je eigen persoonlijke, unieke ringen!
Voor info en een prijsopgaaf kun je me altijd een mail sturen. Ik neem dan graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je verder nog vragen, bel gerust naar het volgende nummer 06 - 280 797 11 of mail naar info@galerie-jackies.com

Wil je zelf niet deelnemen aan de workshop, geef hem dan cadeau.
Origineler krijg je het niet!

 
Subscribe to Our Newsletter

© 2018 Galerie - Edelsmederij Jackie's 

Proudly created with Wix.com

Lange Groenendaal 72

2801 LT Gouda

Tel: +31 (0)6 280 797 11

  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram