top of page

Trouwringen

Op maat gemaakt

Trouwringen speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt! Geen tweede paar hetzelfde.

Heb je trouwplannen kom dan eens langs bij Jackie's. Houd wel rekening met jullie trouwdatum dus kom ruim op tijd. Is het om de een of andere reden qua tijd erg krap zullen we ons altijd inzetten om jullie ringen toch op tijd af te krijgen. Een ding, we kunnen niet toveren ;0)

 

We gaan graag met jullie in gesprek om kennis te maken en te horen wat jullie wensen zijn. We leren onze klanten graag wat beter kennen zodat we een goed beeld bij jullie hebben en we ons helemaal in kunnen leven in het ontwerpen en creëren van ringen die echt bij jullie passen.

Aan de hand van jullie ideeën en wensen gaan we aan de slag. We lopen door de galerie en bekijken de verschillende stijlen. Zo komen we te weten waar jullie voorkeur naar uitgaat. Tijdens het gesprek worden er al wat ruwe schetsen gemaakt welke later uitgewerkt gaan worden. Zodra het ontwerp naar jullie zin is zal er een offerte gemaakt worden.

Gaan jullie akkoord dan worden de materialen ingekocht en kunnen wij aan de slag.

In de meeste gevallen worden de ringen tussendoor doorgepast zodat we zeker weten dat de maat goed is en dat ze helemaal naar jullie zin zijn. Daarna worden ze verder afgewerkt, gaan ze naar de Waarborg waar ze voorzien worden van een keur- en meesterteken en worden eventueel gravures aangebracht.

Dan is het moment daar en kunnen jullie ringen opgehaald worden!

Het blijft voor ons bijzonder om trouwringen te mogen maken en een stukje bij te mogen dragen aan deze bijzondere, mooie dag. 

IMG_3698.jpeg
Trouwringen Zilver/Roodgoud
bottom of page