About

Mission

Een totale carrière switch.

Dit begon met een aanmelding bij de Vakschool in Schoonhoven voor de Branche Erkende Opleiding Goudsmeden. Al vanaf het eerste jaar was ik van plan om na mijn opleiding een kunstcafé te openen waar ik mijn eigen werk zou verkopen en daarnaast werk van andere kunstenaars uit verschillende disciplines. Dit moest gaan lukken dus ik ben er helemaal voor gegaan. Het werd uiteindelijk geen kunstcafé maar een galerie - edelsmederij.

History and future

Na jaren in een totaal andere sector te hebben gewerkt besloot ik dat het tijd was om mijn dromen na te jagen. In 2014 begon ik mijn opleiding aan de Vakschool in Schoonhoven, drie jaar later liep ik stage bij Oxo in Rotterdam en in 2018 behaalde ik mijn diploma. De eerste stap was gezet.

Nadat ik een aantal maanden als assistent galeriehouder gewerkt had was ik klaar voor de volgende. Vier jaar nadat ik het roer omgegooid had mocht ik mijn eigen galerie openen. Mijn droom werd werkelijkheid. Missie volbracht!

Nou dat niet helemaal. Als goudsmid of misschien moet ik zeggen als mens, ben je nooit uitgeleerd. Heb je altijd plannen en zijn er altijd dromen te verwezenlijken. Daarom blijf ik cursussen volgen, mijn atelier uitbreiden en heb ik nog altijd plannen voor de toekomst!

uqWL56zoQr6wfI17K7R3ng_edited.jpg

Galerie Jackie's

In de galerie worden verschillende stijlen en disciplines getoond. De focus ligt op handgemaakte, vaak unieke sieraden, uit eigen atelier en van andere kunstenaars. Kunstenaars uit binnen en buitenland. Zij hebben ieder hun eigen stijl, maken gebruik van andere materialen en beheersen eigen technieken. Deze diversiteit zorgt voor een brede keuze. U kunt er ook terecht voor sieraden in opdracht en trouwringen. En heeft u ergens in een laatje nog oude sieraden of erfstukken maar zijn deze gedateerd of niet meer draagbaar? Breng ze eens langs. We bekijken dan samen of we deze een moderner jasje kunnen geven. Het is ook mogelijk deze om te smelten en er een geheel nieuw sieraad van te maken.

 

Tevens wordt geëxposeerd met andere werken zoals schilderijen, glaskunst, fotografie, sculpturen. Deze collectie wisselt regelmatig. Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe exposities.

 
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram